ПЕРСОНАЛ ИНВЕСТ

Агенция за оценка и подбор на персонал.
Предлага широка гама услуги за работодатели.

45,245 pinned
186k follower
350k likes
149k subscribers

Предлагани услуги

Прердоставяне на информация за свободни работни места.
Консултации за работодатели и кандидати.

Demo Image
 

Свободни места

Наличието на реални оферти от престижни компании прави www.personnelinvest.com желано място за старт към нова трудова кариера. НАШИТЕ КЛИЕНТИ – могат да разчитат на обективност, бързина и лоялност в защитаване на интересите им.

Demo Image
 

Консултантска агенция

Наш оосновен предмет на дейност е подбор на кадри и оценка на професионалната пригодност, провеждане на обучения и тренинги. Предлагаме комплексни услуги в областта на човешките ресурси и администрирането на персонала.

Demo Image
 

За работодатели

Агенция за оценка и подбор на персонал ПЕРСОНАЛ ИНВЕСТ предлага широка гама услуги за работодатели. Обявявайки своето вакантно работно място в Агенцията ни, вие незабавно се ползвате и от услугата по рекламирането му в интернет, местната или друга преса, търсене на подходящи кандидати от вече съществуващата солидна база данни на Агенцията и представянето им (документално) в края на срока, който сте обявили. При желание можем да организираме интервю в нашият или вашият офис. Допълнителна възможност, от която можете да се възползвате, е да приложите снимка или рекламен материал на вашата фирма към работното място.

Demo Image
 

За кандидати

  • Създаване на професионална биография (CV) по евростандарт.
  • Търсене в базата данни за организирани обучения, квалификационни курсове, семинари и др. Консултации във връзка с дадена заявка.
  • Подготовка за участие в интервю за работа · Подготовка за участие в конкурс за работа · Консултации по прилагане на трудово законодателство.
  • Трудово-правна защита · Преводи и легализация на документи · Консултации по законодателство на EU Image

2 450

предложени оферти

69.8%

одобрени кандидати

450 607

посетители на сайта

Агенция ПЕРСОНАЛ ИНВЕСТ

Местонахождение

Комуникация с нас

Какво предлагаме?

Разгледайте офертите за налични свободни работни места.

Бюлетин на свободните работни места